Nasza strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce dowiedz się więcej.
Potrzebujesz pomocy ? Zadzwoń na infolinię +48 32 32 31 000 infolinia czynna od 10:00 do 16:00
Sprzedaż zakończona
SYLWESTER & VIVA CLUB SOPOT COME BACK * DJ HAZEL & DJ ADAMUS( Kultura / Koncerty )31 grudnia 2015 / Godzina: 20:00Zakończenie sprzedaży: 30 grudnia 2015
* Cena biletu nie jest ostatecznym kosztem zakupu. Do ceny biletu mogą zostać doliczone "Opłaty wysyłkowe/dystrybucyjne" wyszczególnione są poniżej w dziale "Ważne informacje".
Bilet - wejściówka70 PLN
Bilet - Sala Klubowa/Koncertowa200 PLN
Bilet - Bilet - Sala Restauracyjna300 PLN
Bilet - Bilet - Sala VIP390 PLN
Bilet - Bilet na dodatkowy Catering120 PLN
Kliknij w poniższy plakat by zakupić bilet
Ważne informacje
Sposoby zapłaty
Opłaty wysyłkowe/dystrybucyjne
Dane sprzedawcy
Pozostałe informacje
Więcej informacji
- Przelewy24 { Kanały płatności dostępne w tym momencie: Portfel MasterPass, Karta płatnicza, Karta płatnicza, V.me, Bank BGŻ, Bank Millennium, Bank Ochrony Środowiska, Bank Ochrony Środowiska, Bank PEKAO S.A., Banki Spółdzielcze, Santander - Przelew24, Credit Agricole, Deutsche Bank, E-SKOK, e-transfer Pocztowy24, eurobank, GetIn Bank, GetIn Bank, Idea Bank, mBank - mTransfer, mBank - mTransfer, mBank - mTransfer, ApplePay, MeritumBank Przelew, MultiTransfer, Płacę z Alior Bankiem, Płacę z CitiHandlowy, Płacę z IKO, Płacę z Inteligo, Płacę z iPKO (PKO BP), Płacę z iPKO (PKO BP), Płacę z Plus Bank, Płacę z Plus Bank, Płać z ING, Płać z ING, Podkarpacki BS, Przelew z BPH, Raiffeisen Polbank, BNP Paribas Płacę z żółty online, T-Mobile Usługi Bankowe, Toyota Bank, Volkswagen Bank, Getin Bank, BLIK, Google Pay, eBGŻ, Noble Pay, Open Pay, Płacę z IdeaBank, Płacę z IdeaBank, Nest Bank, P24now, Użyj przedpłaty }
Koszt systemowy:
każda sztuka 0,00 zł
Opłaty wysyłkowe/dystrybucyjne:
- Wydruk własny biletów
opłata za pierwszy i każdy następny bilet 0,00 zł
Koszt operacyjny:
do ceny biletu zostanie doliczona opłata serwisowa nieprzekraczająca 5% wartości zamówienia. Szczegółowa wartość będzie podana w ostatnim kroku procesu zakupowego PRZED dokonaniem płatności.
Wpłat należy dokonywać po otrzymaniu maila potwierdzającego dokonanie rezerwacji! (Nie dotyczy płatności za pośrednictwem systemu Dotpay)
Nazwa sprzedawcyAntrakt Sp. z o.o.Adres :Al. F. Mamuszki 281-729 Sopot
SYLWESTER !!!
VIVA CLUB SOPOT – najmodniejszy klub w Trójmieście – wraca do gry!
VIVA CLUB SOPOT COME BACK – pod takim hasłem w Klubie Muzycznym Scena w Sopocie odbędzie się Bal Sylwestrowy 2015/2016. W tę wyjątkową noc za konsoletą, jak za dawnych lat, staną dawny rezydent klubu - DJ Hazel i niezapomniany DJ Buźka. Towarzyszyć będą im DJ Adamus i DJ Brejo. Do tańca porwą największe przeboje VIVY, przy których w latach 2001-2010 bawiły się tłumy gości. Wieczór uświetni występ zjawiskowych tancerek oraz iluminacje świetlne.
Toast noworoczny wzniesiesz bezpośrednio na plaży, a największy pokaz sztucznych ogni nad morzem obejrzysz z przeszklonych wnętrz lokalu lub z tarasu wychodzącego wprost na sopocką plażę.
PRZENIEŚ SIĘ RAZEM Z NAMI W CZASIE I POCZUJ ATMOSFERĘ STAREJ VIVY! TO SAMO MIEJSCE, TEN SAM KLIMAT I TA SAMA MUZYKA, CO ZA DAWNYCH LAT!
Zobacz, jak bawiliśmy się w Viva Club Sopot:
DO WYBORU, W RÓŻNYCH OPCJACH CENOWYCH, DAJEMY PAŃSTWU 4 SALE I 3 PARKIETY TANECZNE!
Obejrzyj nasz lokal:
* * *
PROPOZYCJA NR 1
WEJŚCIÓWKA NA SYLWESTRA - 70 zł /osobę
Bilet wstępu upoważnia do poruszania się po wszystkich trzech salach, za wyjątkiem sali VIP.
Wejściówka nie obejmuje miejsca siedzącego i cateringu.
* * *
PROPOZYCJA NR 2
SALA KLUBOWA (rezydent Klubu, niezapomniany DJ BUŹKA & DJ BREJO - największe przeboje VIVY) / SALA KONCERTOWA (dawny rezydent Viva Club Sopot - DJ HAZEL & DJ ADAMUS)
CENA 200 zł/osobę
CENA ZAWIERA: BUTELKĘ (NA 2 OSOBY) WÓDKI LUB BUTELKĘ WINA HISZPAŃSKIEGO BIAŁEGO/CZERWONEGO, MIEJSCE SIEDZĄCE
MAGIC SOUND - poznaj zespół!
Zespół tworzą wokalistka jazzowa Izabela Krasucka i klawiszowiec, aranżer, akordeonista Grzegorz Kusio.
Duet w swoim coverovym repertuarze posiada przeboje muzyki rozrywkowej, standardy jazzowe oraz piosenki polskich wykonawców. W ich programie usłyszeć można utwory artystów takich jak: Bill Withers, Michael Buble, Kayah, Stavie Wonder, Michael Jackson.
Posłuchaj "Valerie" Amy Winehouse w wykonaniu Magic Sound:
Posłuchaj "Billie Jean" w wykonaniu Magic Sound:
* * *
PROPOZYCJA NR 4
SALA VIP (nowoczesne wnętrze, wygodne kanapy, widok z antresoli na salę klubową i salę koncertową)
CENA 390zł/osobę
CENA ZAWIERA: BUTELKĘ (NA 2 OSOBY) WÓDKI LUB WHISKY LUB BUTELKĘ WINA HISZPAŃSKIEGO BIEŁEGO/CZERWONEGO, CATERING, MIEJSCE SIEDZĄCE W LOŻY
Osoby, które wykupią catering do imiennego zaproszenia otrzymają przy wejściu specjalną opaskę upoważniającą do wejścia na strefę cateringu (namiot przy sali restauracyjnej na parterze).
PRZYSTAWKI:
- deski wędlin staropolskich i mięs pieczystych własnego wyboru podawane z sosami
- jajka faszerowane z szynką podane na sałatce jarzynowej
- jajka w sosie z kawiorem i garnirowane szczypiorkiem
- śledzie po kaszubsku
- śledź pod pierzynką
- roladki pieczone z boczkiem, morelą i śliwką
- marynowane warzywa: ogórki, pieczarki, cebulki, czosnek, papryka, buraczki
- wybór pasztetów z sosem żurawinowym
- platery serów z owocami i bakaliami
- sałatka jarzynowa
- sałatka grecka
- domowa galaretka z nóżek
- smalczyk z gęsi ze śliwkami i mięsem gęsim
- sałatka z kurczakiem, selerem naciowym i orzechami
ZUPY:
- tradycyjny bogracz z kluskami lanymi
- żurek podawany z tradycyjną kiełbasą
DANIA GŁÓWNE:
- mix pieczonych mięs (udka z kurczaka w glazurze miodowej, karkówka w ziołach z serem)
- mix pierogów z kapustą i grzybami oraz mięsem okraszone cebulką
- bigos po myśliwsku
- makaron pełnoziarnisty w sosie pomidorowym z kurczakiem
DODATKI:
- ziemniaki opiekane w ziołach
- kasza gryczana z boczkiem
- kluski śląskie z cebulką
- mix surówek
DANIA NA CIEPŁO SERWOWANE PRZEZ SZEFA KUCHNI:
- szynka Podkomorzego (wieprzowa) cała marynowana w ziołach
- pieczony indyk faszerowany kaszą gryczaną podany z pieczonymi jabłkami i sosami